Hjem Nyheter 15 bensinstasjoner satser på pakkehenting

15 bensinstasjoner satser på pakkehenting

I Drammen er foreløpig Circle K Konnerud den eneste som har tilsluttet seg avtalen og vil starte opp med pakkeutlevering. 

– For oss handler det om å gjøre hverdagen enklere for kunden, samtidig som vi hele tiden er på utkikk etter nye muligheter som følge av endringene som vi ser i markedet, og derfor er pakkeutlevering et spennende område for oss, sier Øyvind Bredland, avtaleansvarlig i Circle K Norge.

I løpet av kort tid har i overkant av 80 stasjoner fra Lakselv i nord til Farsund i sør blitt hentepunkt for pakker. Bredland regner med at flere vil tegne seg på avtalen utover våren.

Får flere kunder

En økende andel av pakkene som sendes med DHL Express går til privatpersoner. Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL, kaller avtalen en vinn-vinn for både kundene og stasjonene.

– Siden vi nordmenn gjerne ikke er hjemme på dagtid, har vi derfor jobbet mye med å få på plass et nettverk av hentepunkter over hele landet. Her er det viktig med lange åpningstider og enkel tilkomst, slik at kundene våre kan velge det mest praktiske hentestedet og plukke opp pakken når det passer dem best, sier han.

[email protected]