Hjem Kultur 81 år gamle Kari lager sin egen utstilling

81 år gamle Kari lager sin egen utstilling

– Nå har både separatutstillingen jeg skulle hatt i Folkets Hus i våres og utendørsutstillingen Kunst Elva Rundt i august blitt avlyst på grunn av koronaen. Da må jeg ta grep sjøl, sier kunstner Kari Pettersen (81), og inviterer like godt til utstilling i sitt eget hjem i Sparavollen 96 i Drammen.

Drammenskvinnen er en anerkjent rosemaler, men på utstillingen vil maleriene hennes også komme til sin rett.

– Ja, jeg vil jo gjerne få vist fram hva jeg produserer, så derfor blir det utstilling i eget atelier i mitt eget hjem, forteller hun smilende. Dette finner sted fra torsdag 1. oktober til torsdag 7. oktober, mellom kl. 13.00-19.00. Vernissasjen blir torsdag 1. oktober.

– Jeg håper mange tar Underliabussen nr. 15 denne uka og ønsker hjertelig velkommen til hyggelige besøk, sier den spreke og kreative 81-åringen.

[email protected]