Hjem Nyheter Åpen hall med volleyball

Åpen hall med volleyball

Lier Volleyballklubb ønsker å bidra til aktivitet for barn og unge i bygda og omegn. Derfor vil de åpne Lierhallen slik at så mange som mulig kan komme og spille volleyball. De åpne dagene er 9. november og 14. desember.

Ingen forkunnskaper om volleyball er nødvendig og klubben stiller med instruktører og nødvendig utstyr. Det eneste man trenger å ha med deg innesko, og helst tøy som ikke er til hinder for mye bevegelse. Det koster ingen ting å være med disse lørdagene, og det er heller ingen forpliktelser videre.  

Lier VBK har siden starten i 1975 bidratt til å holde barn, ungdom og voksne i aktivitet. Klubben setter folkehelse i fokus, og arbeider derfor for å skape et allsidig tilbud til unge og voksne i nærmiljøet. De har jente- og guttelag i aldersbestemte klasser, samt flere voksenlag fra rene mosjonistlag til førstelagene på både dame- og herresiden som denne sesongen begge spiller i 2. divisjon. 

– For oss i Lier Volleyballklubb er det viktig med inkludering av alle, og at vi sammen skaper fellesskap og tilhørighet med gjensidig respekt for hverandre, sier Inghild Bethinussen, leder av Lier VBK. 

– Ikke minst er det viktig at det å spille volleyball sammen både er moro og gir mestringsfølelse. 

[email protected]