Ny Golf 8 kommer på det norske markedet fra mars. Foto: Volkswagen.

Åpner for bestilling av nye Golf 8

Skrevet av RED
04.02.2020 13:41 - OPPDATERT 05.02.2020 08:19

Volkswagen har nå sluppet prisen på lanseringsmodellen av nye Golf 8 i Norge, og har med det åpnet for bestilling. Først ut er lanseringsmodellen Golf Style 150 eTSI DSG som kommer i mars. De øvrige modellene lanseres til sommeren.

Verdenspremieren av den åttende generasjonen Golf foregikk i Wolfsburg 25. oktober i fjor. Med over 35 millioner biler er Volkswagen Golf som kjent Volkswagens viktigste modell gjennom tidene, og vil forbli dette i internasjonal sammenheng i mange år fremover. I Norge har over 270.000 eksemplarer funnet sine nye eiere siden 1974. Dette gjør den til Norges mest solgte bilmodell totalt. Golf har toppet salgsstatistikken ikke mindre enn 18 ganger, godt hjulpet av e-Golf de siste årene.

Den åttende generasjonen Golf vil totalt tilbys i syv ulike modeller. Først ut er lanseringsmodellen Golf Style 150 eTSI DSG. Fra sommeren kommer innstegsmodellen Golf Life 110 eTSI DSG, to ladbare hybrider inklusive Golf GTE og de sportslige Golf GTI og Golf R. Senere i høst kompletteres modellutvalget av en Golf Style 190 TSI 4MOTION DSG.

Volkswagen Golf har helt siden 1974 ikke bare vært selve definisjonen på Golf-klassen, men også vært målestokken i klassen gjennom stadige forbedringer og høyt nivå på plass, komfort, kjøreegenskaper og sikkerhet. Den åttende generasjonen er således intet unntak og tilfører i tillegg en rekke nye innovasjoner: Digitalisert, alltid tilkoblet, intuitiv betjening og elektrifisert.

[email protected] 

Les mer om:

VW Golf