Hjem Nyheter Åpnet Norges minste Peppes

Åpnet Norges minste Peppes

Etter en innkjøringsperiode med flere nye ansatte er de omsider i rute. På grunn av alle forsinkelsene, gikk også opplæringsrunden tregere enn først antatt. Nå har de sakte og sikkert åpnet opp for levering til hele Nedre Eiker og deler av Øvre Eiker opp til Hokksund.

LEDERTROIKA: Daglig leder Michael Johansen omkranset av eiere, ekteparet Rashim og Rajesh Sharma. FOTO: Geir Arneberg

– Vi har hatt masse forespørsler om å få større restaurant. Planen var kun en «take away» og leveringsenhet, men innbyggernes ønsker er også å kunne få sitte og nyte varm Peppes inne. Plassen er et problem for oss, og enkelte barnefamilier har klaget på plassen. Derfor skal vi i dialog med senterledelsen om å få flytte restauranten til den andre siden av senteret, slik at vi får plass til i hvert fall 50 gjester, forklarer eier og driver Rajesh Sharma.

I all hast ommøblerte de restauranten for å gjøre plass til ekstra sitteplasser inne og 20 plasser ute.

Inntil videre tilbyr de både lunsj- og full Peppes-meny.

– Vi har jo Norges minste Peppes-restaurant, men med alle rettigheter. Men selvsagt er hovedtyngden basert på take away og levering.

Michael Johansen som har jobbet i Peppes Drammen som assisterende leder i seks år, har fått det daglige ansvaret, mens Rashim Sharma tar hånd om det administrative. 

Hennes mann Rajesh Sharma har ansvaret med å følge opp driften og avdelingslederne i alle avdelingene. I Drammen ser de etter nye lokasjoner for Peppes-restauranten ved jernbanen i Drammen i løpet av 2020/2021.

Foto: Geir Arneberg

– Med de byggeplanene og den labre aktiviteten som er på Strømsø har vi sett oss nødt til å se mot Bragernes, sier Sharma.

PS: Etter nysatsingen i Eiker velger de å overlate Peppes Kongsberg 1. desember til andre franchisetakere

[email protected]