Hjem Nyheter Axel Tivoli til Drammen travbane

Axel Tivoli til Drammen travbane

Axels tivoli er en av Europas mest drevne aktørene innen karusell og tivoli virksomhet og ble etablert i 1928. Tivoli er kjent fra blant annet Momarken, 17. mai i Drammen, Drammenmessa, Tønsberg dagene og en rekke andre store festivaler og messer gjennom hele 65 i år i Norge.

Axels tivoli er Skandinavias største mobile fornøyelsespark med karuseller for de minste til karuseller for de som virkelig tåler en utfordring. 

Blant årets store attraksjoner er THE KING som virkelig vil gi deg det store adrenalin kick-et. De populære karusellene Waltzer og bilbane er selvfølgelig med. 

Denne sommeren har ført til at en rekke planlagte turer, aktiviteter og arrangementer har blitt avlyst, derfor er det ekstra hyggelig at vi kan ta med oss våre mobile fornøyelsespark til Drammen travbane.

Fornøyelsesparker som Tusenfryd, Hunderfossen og mobile tivoli har ikke en begrensning på 200 besøkende, men det er foretatt en vurdering av antall besøkende vi kan ha på plassen – slik at publikum fortsatt kan holde minst én meters avstand. Området er derfor gjerdet inn. Om det blir for mange på plassen vil man regulere antallet i porten. 

Antall begrensningen er årsaken til at det ikke blir salgsboder og underholdning fra scene på årets turne. 

PS: Tivoliet er åpent på hverdager fra 15 til 22 og i helgene fra 12 til 22.

[email protected]

 

FAKTA: Smitteforebyggende tiltak på området.

For å redusere faren for smitte har vi en rekke tiltak på området.

–  Håndsprit ved alle innganger og krav til bruk av håndsprit på alle karuseller

–  Alle kontaktflater vaskes regelmessig, karuseller, bord, stoler, salgsboder

–  Kun personer i nære relasjoner eller familie får sitte ved siden av hverandre i karusellene, eller minst 1 sete mellom personene.

–  Tydelige 1 meters merker på bakken alle steder der det kan oppstå kø

–  Karusellene er bygget på en slik måte at det er romslig med plass mellom de mest populære karusellene.

–  En rekke tiltak blant de ansatte som alle har vært i Norge på turne i flere etter at de først har vært i karanten.

Alle tiltak er utarbeidet etter FHIs retningslinjer for godt smittevern og er godkjent av kommuneoverlegen. Tivoliet har nå reist i Norge siden starten av juni og fått positive tilbakemeldinger fra kommuneleger ved inspeksjoner.