Hjem Nyheter Coop Obs Bygg rigger plass til nye naboer

Coop Obs Bygg rigger plass til nye naboer

T. Hansen, tidligere Torshov Bilrekvisita, skal ha det ene lokalet, mens Power flytter over gata og inn i det andre lokalet. T. Hansen skal beholde butikkene de har på Liertoppen og CC, og nasjonalt blir dette den 27. butikken.

Eventyrlig start

– Jeg tror de får åpnet i tide for julehandelen, sier daglig leder Vegard Hulbak ved Coop Obs Bygg. Selv har de hatt en eventyrlig start i forhold til budsjettet.

– Vi hadde budsjettert med 80 millioner i omsetning det første året, men vi ligger langt over allerede.

FÅR NYE NABOER: Brorparten av de ansatte på Coop Obs Bygg, bak fra venstre: Jannike Tibro, Jeanette Eriksen, Stine Jensen, Mona Svendsrud, Mai Britt Nilsen, Camilla K. Andersen, Lola Måge. Midten fra venstre: Helge M. Hansen, Ole Petter Kristiansen, Bjørn F. Andersen, Odd Wallestrand. Foran fra venstre: Rune Høvås og Vegard Hulbak. Foto: Geir Arneberg

Obs Bygg åpnet dørene 11. april.

Årsaken til suksessen tror han ligger i det store utvalget og prisløfte. De kan selge billig på grunn av store kvanta, samt at de har prisløfte som gjør at de matcher prisene til andre byggevareleverandører.

– Det er mange kunder som kjenner til prisløftet vårt, og utfordrer oss på det. Kundene har blitt mer kravstore, både på pris, utvalg og råd. De leser seg opp på internett, og det de ikke finner svar på der, spør de oss om. Det sier seg selv at vi må bygge opp en solid kunnskapsbase – vi må kunne noe om alt, sier Hulbak.

I høysesongen om sommeren er de noen og tjue ansatte, nå er de 17.

– Nå er det lavsesong og roligere dager etter sommeren og høsten. Folk er stort sett ferdige med prosjekter i hagen og utvendig på hus, sier Hulbak.

– Det er jevn pågang av kunder som skal pusse opp forskjellige rom, og vi er totalleverandør.

Foto: Bente Wemundstad

Juletrær

– Om det er stille nå, så blir det hektisk når vi får juletrærne. Jeg har fått beskjed om å bestille mange! Hvor mange, er en hemmelighet, smiler han lurt.

Det har vært opprør og sterke reaksjoner blant andre juletreselgere fordi Coop Obs Bygg har solgt sine trær til priser de ikke kan konkurrere med. De mener det ødelegger for småprodusenter og grupper som selger trær for veldedige formål.

– Vi har den fordelen at vi er store og kan bestille store mengder juletrær, sier Hulbak.

[email protected]