Butikksjef Øystein Eriksen hos Spar Torget Vest sier mange særlig eldre vil savne banktilbudet de har hatt. Foto: Anette Stabæk

Det blir Bank i butikk litt til

Skrevet av RED
30.06.2020 13:00

Fra i dag ville det ikke lenger være mulig å ta ut kontanter og sette inn fra kontoer i DNB på postkontor eller Post i Butikk. Men grunnet hensyn til personer som vil få problemer med å få utført slike enkle banktjenester blir avtalen forlenget to måneder.

Banktjenester som du kan få utført gjennom Posten skal avvikles, men grunnet hensyn til personer som vil få problemer med å få utført enkle banktjenester som kontaktuttak fra giro forelenges avtalen til myndighetene og NAV finner alternative løsninger.

Avtalen om at DNB tilbyr banktjenester gjennom Postens salgsnett forlenges med to måneder frem til 1. september 2020. Banktjenestene skulle opprinnelig avvikles 30. juni.

Det skriver Posten Norge i en pressemelding.

Det har lenge vært klart at avtalen som har gjort det mulig å utføre dagligbanktjenester på postkontorer og i Post i Butikk skal avvikles.

Når den nå forlenges, er det av hensyn til personer som vil få problemer med å få utført enkle banktjenester som kontantuttak fra giro dersom de ikke kan gjøre dette på Posten.

Alle banktjenester unntatt valutatjenester og giro-innbetaling blir videreført i Postens nett frem til 1. september i år. 

Myndighetene og NAV arbeider med alternative løsninger for denne gruppen, og målet er at de skal være på plass innen 1. september.

[email protected] 

Les mer om:

Posten DNB Bank i butikk