Hjem Nyheter Se hva du kan gjøre i vinterferien

Se hva du kan gjøre i vinterferien

Nå som vinterferien er godt i gang, så gir vi deg noen tips til hva du kan bruke denne uka på. Godt å vite er det at du hele uken kan spise deg mett for 100 kroner på utvalgte spisesteder i byen. I tillegg er både Eknes svømmehall og Drammensbadet åpent hele vinterferien og ønsker alle barn velkommen.

Onsdag 26.02

Bruk nøtta: Delta på Herman og Kristians Onsdagsquiz.  Er du interessert i historie? Politikk? Musikk? Da kan dette være quizen for deg. Herman og Kristian er to halv gamle halv drammensere som kompenserer for manglende studiepoeng med bred kunnskap fra mange tapte brettspill og quizkvelder. Møt opp Hos Solveig onsdag kveld.

Jobb med ordforrådet: Møt opp på Kiwanis Club Øvre Eiker og hør Stein Andersen fra Vestfossen som skal holde foredrag om glemte ord og uttrykk i Eikerbygdene.

Propp i deg sjokolade: Og det etter at du har vært på kurs med Criollo Sjokoladebar. Som lover deg å lære å lage sjokolade fra bunnen av. Og deltagerne vil selvfølgelig få lov til å smake på alle de ulike typene sjokoladene som vil bli laget på kurset.

Torsdag 27.02

Få et bedre forhold til høyere makter: Ved å synge salme ved middagsbønn hver torsdag klokken 12:00 i Bragernes kirke.  

Bli et sjakkgeni: Møt da opp på Mjøndalen bibliotek og spill sjakk fra klokken 10:00 til 15:00.

Fredag 28.02

Heng med gjengen: Siste fredag i februar blir pølsekjelen fyrt opp. Pølser og pils hos Haandbryggeriet.

Hør på Smokie: Smokie opplever nå en ny vår, og spiller på alle de fineste arenaene og har et fantastisk billettsalg. Dette er det evig populære bandet som slo gjennom for første gang i Norge med «If you think you know how to love me». Dette skjer på hovedscenen i Drammens teater.

Lørdag 29.02

Tilbring skuddårsdagen med tre griser: En vakker dag dro grisene ut i den store verden og der møtte de blant annet den store stygge ulven. Arrangementet passer for barn fra tre år. Grisene møter du på Mjøndalen bibliotek klokken 14:00.

Syng med: På Papirhuset med sangeren og gitaristen Ole Frimer. Han har vært en fremtredende skikkelse i det danske musikklandskap. Med sin unike «flesh to string»- teknikk, sangskrivning og vokal arbeid, har han høstet internasjonal anerkjennelser og har mottatt priser for det. 

Søndag 01.03

Født med ski på bena: Barnas eget World Cup-renn blir i år arrangert søndag 1.mars fra kl. 14:00 – 16:30 og har i år fått navnet etter Vibeke Skofterud. Medalje til alle som deltar ved målgang. Du melder deg på i Sparebank1 sin egen iglo som er plassert ved Konnerudhallen og det er helt gratis å bli med.

Lytt deg glad: Hør på Amgala Temple som er en sammensetningen av Lars Horntveth, Amund Maarud og Gard Nilssen. Konserten arrangeres i samarbeid med Drammen Jazzforum. Og de kan du høre på Union Scene.

Ønsker du mer informasjon om disse og flere arrangementer i vinterferien, så kan du se en mer detaljert oversikt hos www.drammen.no 

[email protected]