Domino's Pizza i Øvre Storgate i Drammen er et av kjedens 47 utsalgssteder i landet. Foto: Annette Stabæk.

Domino's Pizza vil ha nye eiere

Skrevet av Bjørn Larsen
05.02.2020 08:32 - OPPDATERT 05.02.2020 09:10

Domino's Pizza er på utkikk etter nye eiere. Majoritetsaksjonæren Domino's Pizza Group (DPG) bekreftet i dag at salg av den norske virksomheten har høy prioritet, men at driften går som normalt.

Domino’ Pizza Norge består av 47 utsalgssteder fordelt over landet, blant annet i Øvre Storgate i Drammen. For Domino's Norge fortsetter driften som normalt, parallelt med at DPG er på utkikk etter nye eiere for å overta deres aksjer.

Intensjonen er å finne egnede eiere for virksomheten for å sikre merkevaren fortsatt vekst i Norge og i øvrige internasjonale markeder.

-Som administrerende direktør i Norge er mitt fokus å drive virksomheten slik at den vokser og oppnår sitt fulle potensial. Målet vårt er uendret. I et konkurranseutsatt marked vil vi konkurrere om å bli den foretrukne pizzakjeden. Hver dag jobber vi for å holde kundene glade, samt tiltrekke oss nye, ved å tilby smakfulle håndlagde pizzaer, med fersk deig laget på de beste råvarer til en god pris, sier Robin Caley, administrerende direktør i Domino’s Pizza Norge.

[email protected] 

Les mer om:

Domino's Pizza