Hjem Nyheter Drammen Scener selger varelageret sitt i dag

Drammen Scener selger varelageret sitt i dag

For første gang i historien velger Drammen Scener nå å selge varelageret sitt. De har måttet gå til dette skrittet for å unngå å brenne inne med flotte bar- og snacksvarer. Kanskje noe for 17. mai-feiringen?

– På denne måten kan vi samtidig få inn de kronene vi kan, sier Morten Olesen, avdelingsleder Konferanse/Event/F&B  i Drammen Scener.

Spredningen av koronaviruset får betydelige økonomiske konsekvenser for Drammen Scener. Og foreløpige tall før ekstraordinære tiltak viser et underskudd opp mot åtte millioner kroner i år.

– Vi ønsker ikke å kaste det som vi har på lagret nå, vi håper at flere tar seg en tur til oss fredag 15. mai mellom klokken 15.00 og til 20.00 på Union Scene, sier han.

Snacksvarer blir solgt til innkjøpspris utenom alkoholvarer som blir solgt til vanlig pris på grunn av salgsregler de må forholde seg til.

Drammen Scener har full lager med varer de hadde tenkt å få solgt utover sommer. For å unngå kasting kan du så selger de varene billig. Og disse varene får du kjøpt kun på fredag.

Håper flere kommer

Her kan du sikre deg både brus, julebrus, alkoholfritt øl, potetgull og sjokolade til reduserte priser.

Han håper at flest mulig kommer med en hjelpende hånd i denne vanskelige situasjonen for Drammen Scener.

– Vi lover å gi tilbake til drammenserne med gode kulturopplevelser. Når det åpner seg, sier han.

[email protected]