Hjem Nyheter Drammensjenta Natasha aktuell i engelsk tv-serie

Drammensjenta Natasha aktuell i engelsk tv-serie

Natasha Sand vokste opp på Konnerud og Gulskogen. Da hun var 11 år flyttet hun til Sri Lanka sammen med lillebroren, mamma og sin bonuspappa. I Unawatuna, hjembyen til moren Anoma, bygget familien hotellet NorLanka. I fiskelandsbyen sør på Sri Lanka lærte Natasha å snakke singalesisk flytende, samtidig som hun gikk på den Internasjonale skolen. Som 15-åring flyttet hun tilbake til Drammen for å gå på videregående. Deretter gikk ferden videre til New York, og tre år med markedsføringsstudier.

Under en moteproduksjon ble Natasha Sand kjent med en videograf. Og da den første innspillingen av tv-serien «Good Karma Hospital» skulle spilles inn på Sri Lanka ble drammensjenta tilbudt jobben som koordinator på settet.

Bildet er hentet fra filmsettet til «Good Karma Hopital». Foto: Natasha Sand

 –På det tidspunktet var jeg opptatt med en produksjonsjobb i Norge. Men da sesong nummer tre av «Good Karma Hospital» skulle skytes – hadde jeg mulighet og takket ja, fortalte Natasha Sand i Messengersamtale fra Sri Lanka i juli 2018.

12 timers dag

Som markedsføringsutdannet kom Natasha Sand inn mote- og interiørproduksjon av ren slump. Nettverket hun har bygget opp de siste årene har ført til mange spennende prosjektsamarbeid. Som denne gangen altså endte opp med å være en del av en tv-produksjon. I løpet av den 12 timers lange arbeidsdagen på settet, har hun ansvaret for å koordinere alt som skjer mellom opptak og produksjon, og å koordinere skuespillerne og produksjonsteamet.

 –Min største styrke i denne tv-produksjonen er nok at jeg snakker både singalesisk og engelsk flytende, forteller hun.   

I den tredje sesongen av «Good Karma Hospital» ble det spilt inn 12 episoder.

Jobber 24/7

Natasha Sand beskriver seg selv om litt i overkant sosial og at hun liker å bli kjent med nye mennesker, og at hun trives å jobbe med utfordrende prosjekter.

–Jeg elsker at det er 24/7 i moteproduksjoner og du gir alt i en kort periode. Tilleggsgevinsten er at du tjener godt med penger i denne type jobb. I tv-og filmbransjen er budsjettet helt annerledes enn innen mote og interiør, forteller 26-åringen. 

Sand har innsett at en ni til fem jobb ikke passer hennes livsstil.

I 2018 var Natasha Sand en del av kampanjen til surfemerket Billabong. Hun jobber også med å etablere et surfelag med jenter fra Sri Lanka. Foto: Privat

Internasjonale selskaper

Sand har hatt oppdrag i India i en amerikansk produksjon for den verdenskjente programmerkevaren Adobe. Sommeren 2018 ble hun plukket ut til å representere Sri Lanka i en kampanje for surfemerket Billabong. I kampanjen fortalte hun om surfing og hvordan det er å surfe på Sri Lanka, ved siden av jobben som linjeprodusent.

–Jeg fikk vise mitt Sri Lanka, og mitt hverdagsliv i kampanjen, forteller Sand.

Åpnet restaurant og hotell

I november 2018 åpnet Natasha Sand den meksikanske restauranten The Hideout i Unawatuna på Sri Lanka. Og etter at landet åpnet opp etter å ha vært totalt nedstengt i en måned som følge av korona pandemien, satte hun pris på å servere gjestene meksikansk mat igjen.

–For tiden er restauranten den eneste som holder oppe i Unawatuna. Og det mye takket være koronafaste turister fra blant annet USA, England og Tyskland som spiser hos oss, sier Sand og forteller at de følger reglementet i forhold til smittevern.

Som sin mamma og mormor har også Natasha Sand åpnet sitt eget hotell.

–Hotellet The Hideout har tre rom og ligger i etasjen under restauranten, forteller Sand.

Sand håper at turistene vil komme tilbake til Sri Lanka når korona pandemien er historie og det er trygt å reise igjen.

–Unawatuna er et flott sted å tilbringe ferien, frister restaurant- og hotelleier Natasha Sand.

På rulleteksten

Navnet til Natasha Sand vil prege rulleteksten i den tredje sesongen av tv-serien «Good Karma Hospital».

–Jeg har markedsføringsutdannelse, men det er ikke alltid veien går den veien man har planlagt på forhånd. Noen ganger blir bare veien til mens du går, sier Natasha Sand.

[email protected]