Hjem Nyheter Dugnaden fra frivillige avgjørende for NM

Dugnaden fra frivillige avgjørende for NM

Nærmere 600 personer har stått på nærmest dag og natt for å få gjennomført NM på et snøfattig Konnerud. Nysnøen midt i uka lagde det hele litt hvitere og penere, men monnet ikke noe i løypene der kunstsnøen reddet moroa. Tross tidenes mildeste og mest snøfattige januar maktet Konnerud IL det de ikke klarte i 1989. Den gangen måtte mesterskapet flyttes. 

I den siste bratte nedoverbakken før oppløpet starter står Aslak Mygland og Svein Bolstad på plass for å passe på at alt går fint for seg.

– For min del så har jobben i NM vært å være løypevakt og rigging til løypa. Totalt kommer jeg nok opp i rundt 30 dugnadstimer, men det er artig å være med og bidra og støtte opp om idrettslaget her oppe. Ja, det er flott å komme så tett innpå alle disse spreke utøverne også, sier Bolstad.

– Her treffer vi i tillegg mange kjente, så det blir litt sosialt i tillegg til jobbinga, mener han. Bolstad er også litt stolt av at Konnerud IL klarer å gjennomføre slike store arrangementer. Han og dugnads-kollega Mygland er to av mange viktige brikker i det store puslespillet som heter ski-NM.

John Erik Johnsen er på plass i Konnerudhallen under NM på ski og drammenskunstneren viser fram deltagerdiplomet som han står bak.

[email protected]