Lukas Graham var et av de store navnene som skulle komme til Drammen og Elvefestivalen i år. Slik blir det dessverre ikke.

Elvefestivalen avlyst - kjøpte billetter gjelder for 2021

Skrevet av RED
26.04.2020 11:26

Elvefestivalen 2020, som skulle vært et flott 25-årsjubileum, er avlyst etter at myndighetene lørdag forlenget forbundet om arrangement med mer enn 500 personer fram til 1. september. Elvefestivalen skulle vært arrangert 21. og 22. august.

Elvefestivalen skriver på sine hjemmesider, elvefestivalen.no, at det er med blytungt hjerte at man har tatt beslutningen om å avlyse. Arrangøren hadde i år fått på plass navn som Ellie Goulding og Lukas Graham. Alt lå derfor til rett for et skikkelig jubileumsarrangement i Byparken. Men det var altså før COVID-19.

For dem som har kjøpt billetter opplyser arrangøren at billettene automatisk vil gjelde for festivalen i 2021, men at hvis man ønsker å få refundert billetten må man kontakte Ticketmaster innen 1. august i år. 

Når det gjelder folkefesten som var planlagt i sentrum kommer Elvefestivalen tilbake med mer informasjon torsdag 30. april. 

[email protected]