Hjem Nyheter Elvefestivalen 25 år – flyttes til Byparken

Elvefestivalen 25 år – flyttes til Byparken

-Fjorårets festival slo alle besøksrekorder og viser at byen trenger en arena for større artister. Dette er startskuddet på en langvarig satsing som skal utvikle festivalen til å bli en av regionens og landets beste arrangement, og sette Drammen på festivalkartet, sier Louise Prestgard, festivalsjef for Elvefestivalen.

Elvefestivalens program i Byparken er en del av landets største byfester, med 120-150.000 mennesker som besøker byen over tre dager. I år lover festivalen et storslått jubileumsprogram med både internasjonale og nasjonale headlinere.

-Dette er bare den første av mange store nyheter vi gleder oss til å fortelle. Allerede førstkommende tirsdag lanserer vi første internasjonale headliner til programmet i Byparken, sier bookingansvarlig Magnus Lund.

I 24 år har Elvefestivalen manifestert seg som en viktig del av kultursatsingen i Drammen. Festivalens konsertarena har tidligere ligget på Gamle Kirkeplass og Strømsø torg, det er altså en markant endring i størrelsen i 2020. En storslått markering av 25 år med festivalminner, ligger til grunn for satsningen.

-En 15.200 kvadratmeter stor konsertarena åpner mange spennende muligheter for oss til å gi gjestene flere gode tilbud inne i arenaen. VI kan love at dette blir en versjon av festivalen som vil overgå alt gjestene våre tidligere har opplevd på Elvefestivalen, sier Prestgard. 

[email protected]