Hjem Nyheter En ny person koronasmittet i Drammen sist uke

En ny person koronasmittet i Drammen sist uke

Vedkommende som nå har testet positivt og fått påvist viruset, har vært på reise i et land som var grønt da vedkommende kom hjem i forrige uke. Det er gjennomført smittesporing, og miljøet rundt personen som er blitt smittet, er relativt oversiktlig.

Under pressekonferansen Drammen kommune gjennomførte sist torsdag i forbindelse med koronautbruddet påpekte ordfører Monica Myrvold Berg at pandemien vil prege hverdagen vår i lang tid fremover og at det er på tide å gjenoppta dugnaden fra i vår når det nå er hverdag igjen etter sommerferien.

– Alle må ta ansvar for både seg selv og alle rundt seg. Derfor er det nok nødvendig at vi alle sammen skjerper inn på rutinene som kanskje har sklidd litt ut mens vi har hatt ferie og at vi spesielt husker på dette med å holde avstand til hverandre, sa ordføreren på pressekonferansen.

En smittet

En person har siden mandag 10. august og før 13. august testet positivt og fått påvist koronasmitte i Drammen kommune. Det melder kommunen på sine hjemmesider. Vedkommende er nærkontakt av et tidligere kjent tilfelle utenfor Drammen kommune.

[email protected]