Hjem Annet En smartere boligmesse i Drammen

En smartere boligmesse i Drammen

Når årets messe avvikles til helgen står over 110 stands med boligeksperter klare til å hjelpe de over 9.000 som forventes å besøke messen. 110 stander inne og fire stands ute ved inngangen, betyr fullbooket. Eller?

– Mer enn det. Vi har ventelister hvert år. Og de blir stadig lenger, sier Kraggerud til Byavisa.

Han har mål om over 9.000 besøkende i år. I fjor var det 8.811 registrerte innenfor portene i Drammenshallen.

I kjent stil kommer «Sinnasnekker’n» til messen også i år. For øvrig for sjuende året. Den kreative handymannen Otto Robsahm, bosatt i Reistad i Lier siden 2012, holder sitt foredrag både lørdag og søndag.

– Selv om konseptet er endret fra tidligere år, skal jeg dele tips og ideer med de besøkende under to foredrag lørdag og søndag. Hovedbudskapet blir nok samarbeid. Teamwork gjør alt arbeid enklere, sier Robsahm.

Kraggerud peker på at variasjonen blant utstillerne er god i år, samt en trend som får årets utstilling til å skille seg noe fra de foregående.

– Smarthus-løsninger i alle varianter inntar messen gjennom flere utstillere. Det er tydelig en trend at folk ønsker de siste og enkleste løsningene for sine hjem. Det være seg snakkende kjøleskap eller app-er som styrer alt det elektriske i ditt eget hjem.  

PS: Messas åpningstider er fredag 12 til 19, lørdag 10 til 18 og søndag 10 til 17.

[email protected]