Hjem Sport Fartsfylt og morsom juleoppvisning

Fartsfylt og morsom juleoppvisning

Ute på parketten i hallen var alt fra smårollinger med nissedrakter i to-treårsalder til troppsturnere på nordisk elitenivå. Drammens Turnforening kan by på både topp og bredde, og tilbud innen turn for liten og stor. 

Lederen av Drammens Turnforening, Anders Mogensen, ønsket publikum og gymnaster i alle aldre velkommen. Deretter presenterte han de to ansatte i administrasjonen i foreningen, Susann Andreasen og Kim Inge Rikheim Nilsen. Sistnevnte er tidligere troppsturner i Drammens Turnforening med NM-titler i troppsgymnastikk på CV’en, men nå nyansatt daglig leder.

Deretter var ”manesjen” overlatt til de aktive turnerne, og tilskuerne blir både i godt humør og får julestemning av smånisser og eliteturnere som tar alt fra forlengs rulle til langt mer akrobatiske øvelser nesten oppunder taket i hallen. Og til slutt kom selvsagt nissemor med godteri og refleks til alle barna. Her var det mange høydepunkter, og et av dem var seniorene i foreningen som hadde en morsom oppvisning hvor de turnet til en av Flåklypa-sangene i morsomme drakter og hoppet rundt omkring.

[email protected]