Hjem Nyheter Feiret 50 år – ga bort ny bobil

Feiret 50 år – ga bort ny bobil

– Som en hyggelig gest til årets kunder har vi gjennom hele året delt ut jubileumslodd til alle som har kjøpt campingvogn eller bobil, forteller Odd Askjem, eier av Askjems Camping-Center AS. Hovedpremien var en helt ny bybobil typen Sunlight Cliff 600, Special Edition, 2019 modell til en verdi av over 700.000 kroner. Trekningen ble foretatt på riktig vis med en representant fra politiet som gjennomførte trekningen sammen med konferansieren Nils Wærstad. 

Den heldige vinneren av bybobilen var ekteparet Wencke og Trond Gunnar Furnes fra Skoppum. – Det er helt utrolig og ikke minst uventet, sier Trond G. Furnes. Vi er selvsagt kjempeglade!

– Til tross for at bransjen som sådan har hatt en nedgang i 2019, har Askjems solgt like mange bobiler og vogner dette året som i fjor, noe vi er svært godt fornøyd med, sier Odd Askjem. 

– Stadig flere ønsker å benytte bobilen mer enn kun i sommerferien, og vi har derfor hatt godt salg helt frem til nå. Denne høsten har faktisk vært all time high, avslutter Odd Askjem.

[email protected]