Hjem Annet Partyklar for en hundrings

Partyklar for en hundrings

– Det skal la seg gjøre. Vi har flotte festklær til utrolig lave priser, forteller Ann-Hilde Lyshaug Melbye, leder for klesavdelingen på Fretex-butikken i Drammen.

I butikken på Åssiden er det jevnt med kunder, for her er det noe for enhver smak. På stativene henger det kjoler med alskens farger, mønstre, typer og størrelser. Her skal du være kresen for ikke å finne noe som passer.

– Jeg vil påstå at vi har noe for absolutt alle, og butikken er godt besøkt hele dagen. Alle de fire prøverommene er stort sett i bruk hele tiden, og det forteller vel sitt om omsetningen, sier hun og smiler.

Lyshaug Melbye har jobbet i klesavdelingen på Fretex-butikken i Drammen i fem år nå. Tidligere har hun jobbet i kleskjeden VIC, så klær og moter har hun peiling på.

– Jeg er mektig imponert over hvor mye fint tøy man kan kjøpe brukt. Noe av tøyet er faktisk helt nytt også, forteller lederen for klesavdelingen.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Det har vært mye snakk i media om de vanvittige summene ungdomsskoleelever bruker på skoleball. På Fretex-butikken i Ingeniør Rybergs gate på Åssiden finnes det masse selskapstøy til under hundrelappen. Her er det mange lekkerbiskener spesielt, til ungdom som skal på ball eller juleselskap og lignende.

– Det kommer inn mye flott til julebord-sesongen framover nå, der ballkjolene koster fra 149 kroner og oppover til 499 kroner. Vi har også alt tenkelig tilbehør som sko, vesker, smykker og så videre, sier Lyshaug Melbye.

Hvis du lurer på hva som foregår i de store lyse lokale på Åssiden, så er det både Facebook-side: Fretex-butikken i Drammen, og Instagram: #fretexbutikkdrammen Åpningstidene skulle også være overkommelige med åpning hver dag klokken 10.00 hele uka gjennom bortsett fra søndag, mens stenging varierer mellom klokkken 18.00 mandag til onsdag, 19.00 torsdag, 18.00 fredag og 17.00 på lørdager.

[email protected]