Hjem Kultur Konsertklare i Bragernes kirke

Konsertklare i Bragernes kirke

Det som var tenkt å bli 15 konserter for å markere at verdens mest selgende artist ville fylt 80 år i 2015, har nå blitt til mer enn 300 konserter for Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk & Co.
Stjernetrioen, som også omtales som The FAB-3, har så langt gjort fire ulike konsept produksjoner med materiale fra Elvis.  I fjor gjorde de mer enn 80 konserter med produksjonen «In Memory of Elvis Gospel». Publikum og anmeldere lot seg begeistre og gåsehud ble gjentatt en rekke ganger og ingen anmeldere ga lavere enn terningkast fem!  Da denne konserten ble avviklet i Bragernes kirke i april 2018, var det til en helt utsolgt Bragernes kirke hvor også NRK-P1 gjorde opptak av hele konserten.  I mars i år ble det satt opp en ekstra konsert i Drammens Teater – også denne ble utsolgt!!
Tidlig ble det bestemt at det ville bli en oppfølger og i september var det premiere på «In Memory of Elvis Gospel – vol.2».
24. november kommer den kritikerroste trioen tilbake til Drammen og Bragernes kirke med sitt 10-manns band. Drammen International Gospel Choir vil som sist medvirke på flere av sangene. I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger.
Elvis spilte inn 79 gospel sanger i sin karriere. 24 av disse var med i den første gospel konserten. Mange av disse blir erstattet med nye sanger når The FAB-3 med band, blåsere og et lokalt kor vil gi publikum en ny gåsehud opplevelse! For de som opplevde «In Memory of Elvis Gospel» vil «vol.2» være verdt å få med seg. Det garanteres en minst like magisk opplevelse som sist – med mange nye sanger. 

PS: I Byavisa denne uken kom vi i skade for å skrive at konserten skal foregå i teateret. Det beklager vi. 
[email protected]