Hjem Nyheter Fornøyde skoleelever og god stemning på ski-NM

Fornøyde skoleelever og god stemning på ski-NM

Med heiarop, egenlagde plakater og norske flagg i sekken ble det jo en super stemning. – Det var gøy å se Johaug vinne og være sammen med venner. Ja, og så var det veldig gøy å stå på one foot (slags mini-ski), sier en gjeng fra Hallermoen skole som koser seg rundt bålet etter at jentene har avsluttet sin 10-kilometer. Ellers satte elevene også stor pris på å få gratis pannebånd og godteri. Det blir aldri feil for den yngre garde. 

– Det var stas å prøve disse korte skiene, og å få utdelt både bøff, pannebånd og luer gratis av arrangøren. Deilig å få igjen varmen ved bålpannene når vi ble litt kalde etter hvert også, forteller Sterri Ellingsen.

– Vi på Hallermoen skole hadde øvd oss på en egen NM-dans som var koreografert av Simen Oscar Bø Wie fra Konnerud IL. Barna syntes det var superstas å få fremføre den på stadion, så dette ble en fantastisk fin dag for barna, mener Hallermoen-læreren.

Blid gjeng fra 7. trinn på Øren skole som skulle heie på tidligere elever fra skolen som deltok på 15 km på NM på ski på Konnerud. Foran fra v. Petra Pytte, Karolina Rygwelska, Emilie Lande Marås og Helle Fosser Johansen. Bak fra v. Gabriel Weatherup, Frederik Westeng og Jon Henrik Wiley.

For alle deltagerne i NM var det i hvert fall ingen tvil om at både unge og gamle tilskuere var med på å lage en fin ramme rundt langrennsløypene ved stadion.  

[email protected]