Hjem Nyheter Først ut med ny type solsenter

Først ut med ny type solsenter

Det dreier seg om Danmarks meste populære solsenterkjede; Beauty Tan som nå også har etablert seg i St. Olavsgate på Bragernes. Etter den voldsomme suksessen i Danmark ønsker nå konsernet å etablere seg i Norge. Først ut er Drammen, og deretter har Askim kastet seg på. 

– Målet er å etablere mange flere sentre i Norge deriblant her i distriktet, sier 

innehaver Cay Anders Josefsson som står i spissen for etableringen i Drammen. Han understreket samtidig at dette ikke er det man forbinder med et typisk norsk solarium.

SENTRALT: Den danske kjeden Beauty Tans nye solsenteret i St. Olavsgate på Bragernes er den første avdelingen i Norge.

– Nei, dette er et hypermoderne, «fresht» og litt luksuriøst preget senter der man kombinerer sol og lysterapi. Senteret er heldigitalisert med blant annet bruk av touchpanel og ansiktsgjenkjenning. Samtidig er det veldig enkelt å bruke, forklarer Josefsson som trekker fram en del andre ting som han mener gjør det danske konseptet unikt i forhold til det vi ellers har i Norge i dag.

– Vi har fem Beauty Tan XL-maskiner som er en spesiell kombinasjon av solarium og lysterapi. I tillegg til vanlige UVA- og UVB-behandling så får du også behandling med rødt lys som stimulerer kollagen og elastin og dermed er med på å redusere rynker, forteller innehaveren som også trekker fram finesser som aromaterapi, kjølende ansiktsvannbris og eget lydanlegg på sengene med 3D-lyd der du spiller din egen eller utvalgt musikk.

DIGITALT: Det nye sol- og lysterapisenteret er heldigitalisert med blant annet bruk av touchpanel og ansiktsgjenkjenning. Kun kunder som er 18 år eller eldre får adgang.

Utviklingskonsulenten legger ikke skjul på at han nå har beveget seg inn i en bransje som fra tid til annen har vært utsatt for negativ omtale. 

– Derfor oppfyller våre maskiner også de strengeste myndighetskrav og standarder, og ved å følge anbefalt behandling så blir man ikke solbrent, påpeker Josefsson.

I motsetning til på stranden så er det her 18 års aldersgrense, og alle som besøker senteret i St. Olavsgate må derfor først godkjennes via bank-ID.

[email protected]