Hjem Nyheter Fra Drammen til Paradise

Fra Drammen til Paradise

Sesongpremiere for årets Paradise Hotel et mandag 17. august på Viaplay og Viafree. Foran sesongstarten har alle deltakerne uttalt seg kort om seg selv. Drammensjenta Ine Marlen Mausethagen (24) sier følgende før TV-debuten:

«Hest er best ifølge Ine. Hun er landsmester i Oslo Horse Show, og driver med sprangridning på høyt internasjonalt nivå. Ine var sammen med TIX i tre år, og hadde ingen anelse om at broren hans hadde meldt seg på høstsesongen av Paradise Hotel. Målet hennes er å bli jagerflypilot, men først en tur til hotellet i Mexico. Alt til sin tid.»

De øvrige ti deltagerne er:

Mathias Haukeland (24) fra Bærum:

Mathias er musikkprodusent og DJ og deler entusiasmen for russelåter med storebroren TIX, som også tidligere har vært med i Paradise Hotel. Mathias har egentlig lagt festingen på hylla, og satser alt på musikken under artistnavnet HEUX. Men et opphold i Mexico var selvsagt interessant likevel.

Mohamed «Simo» Elh’babi (22) fra Oslo:

For de fleste er Simo kjent som Elias i TV-serien Skam. Han har også spilt i Karpe-filmen Adjø Montebello. Nå skal han spille seg selv på Paradise Hotel. 22-åringen er Grünerløkka-gutt som setter familien høyt og liker utfordringer.

Marcus Tannum Løken (23) fra Oslo:

Med glimt i øyet ønsker Marcus å sjarmere seg til topps i Paradise Hotel. Han er vant til å få det som han vil, og konkurranseinstinktet er absolutt til stede. Marcus har frem til Paradise-oppholdet bodd i Kristiansand. Der har tiden gått til jobbing, festing og fotball.

Johannes Magnussen (24) fra Melbu:

Napping av bryn, solarium og pudder er med i kombinasjonen når Johannes skal gjøre seg fin. Han er opptatt av utseendet, glad i å sjekke opp damer, og er kjekkasen i vennegjengen. Tatoveringer er det bare å glemme. «Man setter jo ikke klistremerke på en Ferrari», sier han. Med nordnorsk trøkk og humor kommer Melbuværingen til å sette sitt preg inne på hotellet.

Adrian Montin (28) fra Göteborg:

Adrian er et svensk bidrag på årets Paradise Hotel. Dette er ikke hans første Mexico-tur. Han har nemlig rundet reality i nabolandet gjennom PH-deltakelse i 2015 og Ex On The Beach-deltakelse i 2018. Adrian er også svært musikkinteressert og jobber som DJ.

Leni Aw (20) fra Oslo:

Leni er en Oslojente som jobber som fotomodell. Etter videregående skole flyttet hun til London. Jobben har gitt henne oppdrag i store europeiske byer, blant annet Barcelona. Drømmen er å få gå på catwalken for Victoria’s Secret. Lidenskapen er imidlertid sjokolade, og ifølge Leni hadde det vært like viktig å vinne Paradise Hotel om det var sjokolade i kula.

Amalie Paulsen (22) fra Fredrikstad:

Fredrikstad-jenta Amalie er utadvendt og sprudlende, og et naturlig midtpunkt. Selv mener hun at hun er god til absolutt alt, noe som kan skape en del irritasjon blant menneskene rundt. Hun fremstår gjerne som litt uskyldig, men det stemmer nok ikke helt. Amalie er nemlig meget glad i å konkurrere, også om guttas oppmerksomhet. Får hun det ikke som hun vil kan hun være en skikkelig primadonna.

Maria Moen Nordli (27) fra Asker:

Maria er et sirkus av et menneske. Bare hun er til stede så kan alt skje – helt uten filter. Tidligere har hun vært med i Cash/Date og Idol, og nå skal hun prøve seg ved varmere breddegrader i Mexico. I Oslo deler hun leilighet med tidligere Paradise-stjerne Bettina Buchanan.

Cecilie Andrea Røising (23) fra Sarpsborg:

Alle gode ting er tre for Cecilie, som tidligere har vært med i både Ex On The Beach og 71 Grader Nord. Sarpsborgjenta er en diva som fort kan slenge med leppa og skape drama. Dritt tar hun ikke imot fra noen. Mamma er hennes beste venninne – de to kan snakke om absolutt alt sammen.

Eileen Eriksen (28) fra Sarpsborg:

En stjerne vender tilbake. Eileen stakk av med seieren i Paradise Hotel i 2016, og hun har ingen planer om å være dårligere denne gangen. Siden hun sist viste seg på TV-skjermen har blogging og Instagram skaffet henne suksess, der hun har en tydelig trenings- og livsstilsprofil. I tillegg jobber hun som hudpleier i Sarpsborg.