Hjem Nyheter Godt Sagt styrker seg

Godt Sagt styrker seg

43-åringen har vært sentral i arbeidet med å bygge opp et av landet største telekommunikasjonsselskap, Ice Group, fra konkurs til suksess i løpet av en tiårsperiode. I fjor bestemt han seg imidlertid for å forlate Ice-skuta, og tidligere denne måneden begynte Bekkelund som strategisk rådgiver hos Godt Sagt i hjembyen Drammen. 

Kommunikasjonsbyrået består av et rådgivningsmiljø på 42 personer med hovedkontor på Bragernes og avdelingskontor på Kongsberg. Selskapet omsatte i fjor for 46 millioner kroner. 

Dermed er mange år med pendling til hovedstaden over for Bekkelund som er fra Danvik i Drammen, men som nå bor på Stoppen i Lier. I tillegg til Ice Group har drammenseren hatt ledende stillinger i Carlsberg, Ringnes og Tele2.

– Pendlingen til Oslo har egentlig aldri vært noe problem. Men det har nok gjort at fokuset har vært på det som skjer i næringslivet i hovedstaden, mens næringslivet i drammensområdet ikke har vært vurdert like sterkt, sier 43-åringen.  Men etter at han i fjor bestemte seg for å slutte i Ice Group benyttet Kyrre pausen til å bli mer kjent med arbeidsmarkedet i hjembyen.

– Jeg tok kontakt med Næringsforeningen som tok seg god tid til å sette meg inn de mange mulighetene som eksisterer her i drammensområdet, og jeg ble veldig positivt overrasket over både ambisjonsnivået og det store mangfoldet, sier Bekkelund. 

Spennende
– Målet mitt er å få bruke min kompetanse og erfaringer på enda flere områder. Sjekket ut en del selskap, og da jeg fant ut av hva kommunikasjonsbyrået Godt Sagt jobbet med så var jeg ikke i tvil om at dette var et spennende selskap som står foran en digital reise og en forretningsmessig utvikling jeg gjerne vil være en del av, sier Bekkelund som er opptatt av teknologi, analyse, innsikt, digitalisering, folk og kundeprosesser. 

Fornøyd
Godt Sagt er et selskap som jobber med digitalisering, kommunikasjon, film, merkevarebygging og forretningsutvikling, og byråleder Erik Gabrielsen er svært fornøyd med å få Kyrre Tjømøe Bekkelund med på dette laget.  

– Med sin kompetanse og dokumenterte resultater innenfor rådgivning, kommunikasjon og forretningsutvikling vil Kyrre være med å styrke oss betraktelig. Vi gleder oss nå til å presentere han for både våre nåværende kunder og potensielt nye kunder, sier Gabrielsen.