– Vi er ydmyke og vet vi har en stor oppgave foran oss, sier Domino’s gründer Eitrik Bergh.

Gründerne kjøper opp Domino’s

Skrevet av RED
13.02.2020 08:15

Gründerne som opprinnelig tok Domino’s Pizza til Norge har inngått avtale om å kjøpe aksjemajoriteten fra den britiske hovedaksjonæren, børsnoterte Domino’s Pizza Group plc (DPG). Domino’ Pizza Norge består av 47 utsalgssteder fordelt over landet, blant annet i Øvre Storgate i Drammen.

– Vi er veldig fornøyde med å få muligheten til å fullføre det vi startet. Oppkjøpet sikrer en gjeldfri virksomhet, med stabil økonomi. Ambisjonen vår er fortsatt å bli nummer én i pizzamarkedet her hjemme og vi mener forutsetningene for suksess absolutt er tilstede, sier Eirik Bergh, deleier Domino’s Pizza Norge.

– De britiske hovedaksjonærene har vært viktige i prosessen med å sikre Domino’s Norge den posisjonen vi har i dag. Samtidig tror vi en endring med lokale eiere som forstår det norske markedet og den norske kulturen er bedre rustet for å drive selskapet og merkevaren videre, sier Bergh.

Domino’s Pizza Norge har vært i drift i litt over fem år og de norske entreprenørene ser lyst på fremtiden for den amerikanske pizzakjeden. Domino’s er verdens største pizzakjede med suksess i 92 land og over 16 500 Domino’s pizzabakerier. Domino’s Norge teller i dag 47 pizzabakerier og sysselsetter 1 000 ansatte, med over 30 ulike nasjonaliteter, hvor alle jobber med å levere høykvalitetspizzaer.

[email protected] 

 

Les mer om:

Domino's Pizza