Hjem Kultur Gulden Kunstverk omstiller – digital visning av kunst i egen stue

Gulden Kunstverk omstiller – digital visning av kunst i egen stue

Og nå er galleriet godt i gang med å vise kunst på en helt ny og smittefri måte. Det fungerer slik: Kunden tar et interiørbilde og sender til Gulden som så monterer ønsket bilde digitalt og sender det i retur. Dermed kan man se bildene på egen vegg.

Utstilling fortsetter

Utstillingen til Anne Kristin Hagesæther og Kristin Vestgård fortsetter. Utstillingen ble formelt avsluttet søndag 29. mars, men blir hengende til over påsken. Galleriet er som kjent stort og luftig og utstillingene «La oss bli her en stund» og «Mellom sang og torden» er både vakre og helsebringende. Utstillingen er åpen etter avtale og kan også ses via Guldens digitale kataloger på www.guldenkunstverk.no 

Jubileumsutstilling utsettes

Karl Erik Harrs planlagte utstilling til 80 årsdagen 8. mai er utsatt. Galleriet håper å åpne den i august eller september. Utstillingen inneholder 50 bilder, de fleste malt det siste året. Samtidig kommer en selvbiografi med tittelen «Vindkast». Dette er også navnet på utstillingen, som formidler kraften og sårbarheten i nordnorsknatur og folkeliv.

Karl Erik Harr, født 8. mai 1940 i Kvæfjord ved Harstad i Troms, har helt siden 1960-tallet vært en av de fremste nyromantiske kunstnere i Norge. I fjor åpnet han sitt eget museum på Kjerrøy ved Bodø. Karl Erik Harr stilte ut i Gulden Kunstverk i 2015 og opplevde en av de største salgs- og besøkstall i Guldens 35 år lang historie.

[email protected]