Hjem Kultur Håper på avansement direkte på TV

Håper på avansement direkte på TV

Nervene er under kontroll før semifinalen fredag 8. november, ifølge Adam Gryting. For 14-åringen har brukt de siste ukene på øve inn semifinalelåten «I´m Not The Only One» av Sam Smith.

– Jeg kommer nok til å bli litt nervøs når dagen nærmer seg, innrømmer Adam Gryting før direktesendingen.

Ekstra spennende

Under dommerutvelgelsen trillet tårene til gjestedommer, Else Kåss Furuseth da Adam Gryting fremførte Bruno Mars hit-en «When I Was Your Man». Med semifinalelåten håper han nok en gang å kapre både dommernes og publikums hjerter.

– Det er jo ekstra spennende når alt foregår direkte, sier han.

Godt forbilde

Å være et godt forbilde er noe som sitter dypt hos Adam Gryting. Nå håper tenåringen at han også at han kan være det på vegne av Drammen.

– Jeg skal gjøre mitt beste og jeg håper at drammenserne velger å stemme meg fram til en finaleplass på fredagen, forteller Adam Gryting.

Om han går hele veien til finalen har han planene klare.

–I en finale vil jeg ha med meg eget band og dansere på scenen. Og jeg setter utrolig stor pris på å få en mulighet til å være med på alle tv-sendingene. Og vinner jeg Norske Talenter så er jo det skikkelig rått, konkluderer Adam Gryting, som er klar til å begeistre publikum på direktesendt tv.

[email protected]