Da Adam Gryting sang «I´m Your Man» av Bruno Mars under dommerutvelgelsen trillet tårene til gjestedommer, Else Kåss Furuseth. Fredag håper han at drammenserne er med på å stemme han fram til en finaleplass i Norske Talenter på TV2. FOTO: HELENE KJÆRGAARD

Håper på avansement direkte på TV

Skrevet av Marianne M. Jonassen
05.11.2019 09:38 - OPPDATERT 06.11.2019 09:09

Målet til Adam Gryting (14) å gjøre drammenserne stolte under den direktesendte semifinalen av Norske Talenter på TV 2 fredag.

Nervene er under kontroll før semifinalen fredag 8. november, ifølge Adam Gryting. For 14-åringen har brukt de siste ukene på øve inn semifinalelåten «I´m Not The Only One» av Sam Smith.

– Jeg kommer nok til å bli litt nervøs når dagen nærmer seg, innrømmer Adam Gryting før direktesendingen.

Ekstra spennende

Under dommerutvelgelsen trillet tårene til gjestedommer, Else Kåss Furuseth da Adam Gryting fremførte Bruno Mars hit-en «When I Was Your Man». Med semifinalelåten håper han nok en gang å kapre både dommernes og publikums hjerter.

– Det er jo ekstra spennende når alt foregår direkte, sier han.

Godt forbilde

Å være et godt forbilde er noe som sitter dypt hos Adam Gryting. Nå håper tenåringen at han også at han kan være det på vegne av Drammen.

– Jeg skal gjøre mitt beste og jeg håper at drammenserne velger å stemme meg fram til en finaleplass på fredagen, forteller Adam Gryting.

Om han går hele veien til finalen har han planene klare.

[annonse]
–I en finale vil jeg ha med meg eget band og dansere på scenen. Og jeg setter utrolig stor pris på å få en mulighet til å være med på alle tv-sendingene. Og vinner jeg Norske Talenter så er jo det skikkelig rått, konkluderer Adam Gryting, som er klar til å begeistre publikum på direktesendt tv.

[email protected]