MREXX Motor er Marius Borg Høibys nye arbeidsplass. Innfelt et bilde av Marius som ble tatt i 2013 i anledning Kronprinsens 40-årsdag. Foto: Sølve Sundsbø, Det kongelige hoff. Foto hovedbilde: Hina Aslam.

Her jobber Marius Borg Høiby

Skrevet av Hina Aslam
23.09.2020 07:00 - OPPDATERT 24.09.2020 13:28

Marius Borg Høiby (23) har valgt en ny karrière retning. Nå jobber Kronprinsessens sønn hos MREXX Motor AS i Lierskogen.

Det var Se og Hør som fredag meldte at Kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby, har byttet karrière retning og har fått jobb som motorsykkelmekaniker.

På Facebook-profilen sin deler Høiby opplysninger om at han jobber hos nettbutikk og verksted for motorsykler, MREXX Motor i Lierskogen. Han opplyser også på profilen sin at han har vært der siden mai 2020.

Marius Borg Høiby har i de siste årene kapret flere interessante jobber. Han har blant annet vært redaktør i Tempus Magazine, i Selvaag bolig der han ble i noen måneder og etter det kom de nyhet om at han begynte å jobbe hos datingappen Moodie. 

Byavisa Drammen har tatt kontakt med både daglig leder hos MREXX Motor, Mats Wike Runningen, og med Marius Borg Høiby, men ingen av dem har ønsket å gi noen kommentar til saken. 

[email protected]