Hjem Nyheter Hjulskifte-kampanje for Stronghytta

Hjulskifte-kampanje for Stronghytta

stronhytta kampanje bilia

Årets store Hjulskifte-kampanje hos Bilia i Lier har gitt 43.120 kroner i kassa til Stronghytta.

Været var bra og stemningen på topp da Bilia i Lier inviterte til dekkskiftdager i slutten av oktober. Tradisjonen tro går overskuddet til et godt formål i nærmiljøet. Overskuddet ble hele 43.120 kroner og går til Stronghytta.

– Bilia er allerede gullsponsor av Stronghytta og vi gleder oss til å ta hytta i bruk. Den blir et fantastisk tilskudd til nærmiljøet. Det var ekstra stas at så mange kom på våre dekkskiftdager, og dermed støttet Stronghytta, sier Ulf Anders Vatne hos Bilia Personbil AS.

Stronghytta sett fra utsiden. Foto: John Eckhoff

Det er snart fire år siden deler av taket på den gamle hytta raste. Oppføringen av den nye hytta har tatt lang tid, men nå er det snart åpning.

– Dette prosjektet er helt avhengig av at lokale bedrifter som Bilia stiller opp for oss. Gaven er av uvurderlig betydning nå i sluttfasen. Jeg tror faktisk ikke Ulf skjønner hvor glade vi er for deres engasjement og Bilias økonomiske støtte, sier leder Hilde Aurora Onseng i Drammen Strong.

Når hytta om kort tid åpner, blir det salg av vafler og kaffe på søndager. I tillegg blir det  utleie for lag, foreninger, bedrifter, feiringer og andre som trenger flotte lokaler i nydelige skogsomgivelser.