“Woodstock 50 år” bandet med José Luiz Malaquias, Rune Andersen, Øyvind Kristoffer Sæther, Ola Nordli Johansen, Hanne Boudreaux, Ole Morten Heien, Hege Dragerengen og Tom Pettersen skapte god stemning da de serverte den ene hit-en etter den andre fra artister som var med på å skrive musikkhistorie for 50 år siden under Woodstock Festivalen. FOTO: ROGER HENNUM

Hyllet av Woodstock-fans

Skrevet av Marianne Jonasse
05.11.2019 11:13 - OPPDATERT 06.11.2019 09:09

Da prosjektet «Woodstock 50 år» spilte for et entusiastisk publikum fredag måtte bandet trå til med ekstranummer før de fikk lov til å gå av scenen.

–Vi har vel ikke landet helt enda etter den fantastiske mottakelsen som vi fikk av publikum i Drammens Teater, forteller Øyvind Kristoffer Sæther, en av initiativtakerne bak prosjektet «Woodstock 50 år».

Tilrop og kommentarer

Det ble raskt god stemning, morsomme tilrop og kommentarer fra salen da den ene hit-en etter den andre ble servert fra legender som Carlos Santana, Janis Joplin, Joan Baez, The Who, Joe Cocker, Crosby, Stills, Nash & Young og The Band med flere.

–Publikum var svært takknemlige og satte stor pris på den musikalske reisen 50 år tilbake i tid, bekrefter Sæther.

Bekreftelsen fra publikum var så tydelig at initiativtakerne, Øyvind Kristoffer Sæther og Hege Dragerengen har bestemt seg for å videreføre prosjektet.

–På nyåret vil vi sette kursen til nye destinasjoner med denne hyllesten til Woodstock Festivalen og artistene som sto på scenen der for 50 år siden. For det finnes tydeligvis mange Woodstock-fans der ute, sier Øyvind Kristoffer Sæther.

[email protected]