Hjem Nyheter Du kan danse deg smartere

Du kan danse deg smartere

Forskningsdagene arrangeres over hele landet fra 16.- til 27. september. Og er en forskningsfestival hvor forskere bruker litt andre metoder for å formidle sin forskning, enn det de gjør til vanlig.

«Dans deg smartere» er et arrangement hvor hjerneforsker, lege og forfatter Ole Petter Hjelle forteller om hvordan trening generelt og dans spesielt kan gjøre deg smartere, mindre glemsk og mer kreativ.

Etterpå skal det som deltagerne har lært på foredraget praktiseres gjennom dansetimer på Attic innen stilartene jazzdans, hip hop eller flamenco.

–I dag er instruktørene Thomas Ohrvik-Idehen, Lotte Smeberg Myhre og Carmen Poupard klare til å undervise i Hip Hop, jazz og flamenco. Med danseglede i fokus skal disse danselærerne lage super stemning og morsom dans, forteller administrativ leder ved Attic, Runi Tømmeraas.

Foredragsholder Ole Petter Hjelle anses for å være et fyrverkeri av en foredragsholder. Han har gitt ut bok om å trene seg smartere. Og han er kjent som joggelegen i Åsgårdstrand som trener sammen med sine pasienter. Hjelle er også ansatt på Institutt for sykepleie og helsevitenskap på USN.

Arrangementet på Attic er et av de mest omtalte Forskningsdagene arrangementet på forskning.no

[email protected]