Hjem Nyheter I fjor vant Emma – nå kan det være din tur

I fjor vant Emma – nå kan det være din tur

I fjor fikk sanger Sunniva Fevang og Emma Kirkeberg Mørk som driver med langrenn og friidrett stipend fra Sparebank 1 BV.

I år kan det bli deg. Da må du være ungdom mellom 16 og 25 år og bosatt i Buskerud eller Vestfold. I tillegg til det er et at av kriteriene at du må ha tilknytning til et idrettslag, klubb eller en forening i regionen.

Jakter etter talenter

Vi vet det er mye talentfull ungdom i drammensregionen, både innenfor kultur og idrett. Sunniva og Emma skilte seg ut i søknadsbunken i fjor og fikk stipend. Nå oppfordrer vi nye talenter til å søke, sier Roar Kaupang fra Sparebank 1 BV.

LES OGSÅ: Lysende tider for Mørk

Det er et stort spenn i hvilken bakgrunn tidligere vinnere har, men noen fellestrekk går igjen blant tidligere stipendiater.

Emma og martin mørk
Emma Mørk, her avbildet sammen med sin bror Martin Mørk etter fjorårets gateløp.

Vi forsøker å finne talenter som er i utvikling, som er på trappene av noe større, og som vi tror kan slå ut i full blomst med riktig backing, innsats og motivasjon. Vi ønsker å være med å heie fram de lokale talentene våre, og håper at et stipend fra Sparebank 1 BV kan være et viktig bidrag i utviklingen, sier Kaupang.

Send søknad

Fristen for å levere inn søknaden er 1. mai. I juryen for kultur sitter Hanne Børresen fra Fjordfesten, Sean Lewis fra Fjord Classics og Målfrid H. Udness som er bankens representant.

LES OGSÅ: Lokalt næringsliv støtter opp om folkefesten på Konnerud

Den andre juryen som er for idrett består av tidligere SIF trener Arne Dokken, NRK-ekspert Fredrik Aukland samt meg selv, forteller Kaupang.

[email protected]