Håvard, Endre og Adam Gryting imponerte i gjensyn av de beste øyeblikkene fra sesongens Beat for Beat på NRK fredag kveld. Foto: Julia Marie Naglestad/ NRK.

Imponerte i Gullrekkas gjensyn

Skrevet av RED
22.05.2020 21:32 - OPPDATERT 24.05.2020 10:40

Drammensartistene Håvard, Endre og Adam Gryting imponerte i gjensyn av de beste øyeblikkene i seermagneten Beat for Beat på NRK fredag kveld. Beat for Beat er en sikker vinner i kanalens berømte Gullrekke.

NRK hadde laget et program klippet sammen med godbitene fra sesongens BfB og der var drammenserne av dem som fikk flest klipp. 

–Vi ble invitert til å være med på «Beat for beat» i fjor høst, men vi måtte takke nei da Adam deltok i «Norske talenter» på TV2, fortalte Håvard Gryting før opptredenen i slutten av april.

–Opptaket ble gjort onsdag 29. januar. Og jeg tror ikke det ville vært den samme opplevelsen uten publikum i salen under opptaket, sier han, og forteller at han har stor respekt for tiltakene som myndighetene har satt i verk for å unngå økt risiko for smitte.

NRKs klipp fra hele sesongen med flere opptredener av Gytings viste med full kraft at drammenserne har gjort seg godt bemerket.

[email protected]