Stortingsrepresentanten Jan Bøler skal i konsertsamarbeid med The Steel Chords. Foto: Jens M. Magnussen

Jan Bøler og The Steel Chords med konsert

Skrevet av RED
18.12.2019 11:25 - OPPDATERT 23.12.2019 09:32

Oslo-politikeren Jan Bøhler skal synge noen av sine sanger sammen med Drammensbandet The Steel Chords. Og konsert blir det til våren!

Jan Bøhler er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, og er bl.a. kjent for sitt arbeid med ungdom på Oslo Østkant. Han har bl.a. drevet rockeklubb for ungdommer i Groruddalen. Mange av sangene hans har blitt laget der, og derfor handler mange av dem også om Groruddalen.

Jan Bøhler er aldri redd for å si sin mening – han kaller en spade for en spade – og derfor er han blant landets mest folkelige og populære politikere – i  mange tilfeller uavhengig av folks partipreferanser. 

For lesere som ikke kjenner sangene hans er det mulig å gå til YouTube eller Spotify, og søk etter Jan Bøhler. Da finner man bl.a. hans mest kjente sanger, som “Groruddalen” og en “Enkel Type”. 

The Steel Chords er trolig Drammens eldste rocke- og pop-band. De startet i 1961. Etter 50 års pause spiller de nå igjen, og tre av de opprinnelige medlemmene er fortsatt med. Og klare for et spennende samarbeid!