Hjem Kultur Kjent jazzgruppe til Kulturkirken Fjell

Kjent jazzgruppe til Kulturkirken Fjell

Sokneprest i Fjell menighet, Christoffer Tjelle, sier de har vært heldige som har fått den kjente jazzgruppen til kulturkvelden i oktober.

Espen Eriksen Trio ble dannet i 2007 og har opparbeidet seg en sterk stilling på den internasjonale jazzscenen. Etter 13 år med samme besetning og turneer i 18 land fremstår trioen som et av våre mest samspilte band. De siste årene har trioen samarbeidet med en britiske jazzstjernen Andy Sheppard som også er med på trioens 2018-utgivelse, Perfect Unhappy. 

Foruten Espen Eriksen som spiller piano, består trioen av Lars Tormod Jenset på kontrabass og Andreas Bye på trommer.  

Det er salg av billetter i døra, men Tjelle sier at man kan reservere billetter ved å sende en epost til [email protected] 

Konserten går inn i rekken av kulturkvelder som arrangeres månedlig i Kulturkirken Fjell i regi av kulturkomiteen. Først ut er Helge Harila med band for konserten «Modige Maria» torsdag 17. september. Her spiller blant andre Frøydis Grorud med.

I november, nærmere bestemt torsdag den 12., kommer Petter Uteligger, kjent fra flere programmet på NRK, mens 1o. desember inviteres det til en flott gratis julekonsert med Jernbanemusikken og vokalgruppen Fine Blend.  

[email protected]