Hjem Nyheter Kjøkkenbutikk i Drammen får nye eiere

Kjøkkenbutikk i Drammen får nye eiere

Det er to erfarne kjøkkenforhandlere, Cecilie Brakstad og Tone Cottingham, som fra og med 1. mai har overtatt Svane Kjøkkenets butikk på Nedre Torggate i Drammen. De er på sitt åttende år med vellykket drift av det danske kjøkkenmerkets butikk i Tønsberg. Planen er å utnytte felles kompetanse til å skape synergi og vekst.

-Timingen er kanskje ikke den beste, men nå hadde vi muligheten til å ta over Svane Kjøkkenet i Drammen. Vi ser på dette som en langsiktig investering, forteller Cecilie Brakstad og Tone Cottingham med henvisning til den aktuelle koronasituasjonen.

-Planen er på lang sikt å utnytte kompetansen vår i Tønsberg til å utvikle det private markedet og bedriftsdelen i Drammen, som er en by i utvikling med spennende potensiale, sier Tone Cottingham. Hun blir daglig leder av konseptbutikken i Drammen sentrum, hvor Cecilie Brakstad også vil være å finne jevnlig, sammen med to ansatte kjøkkenkonsulenter.

Den 400 kvm store butikken i sentrum skal oppgraderes i forbindelse med eierskiftet. Plasseringen i bylivet kaller på et eksklusivt uttrykk og innredning med designmøbler og lamper som matcher den danske kjøkkendesignen.

Hos Svane Kjøkkenet er den norske country manager, Glenn Andresen, svært begeistret for å gi nøklene til butikken i Drammen til Cecilie og Tone:

-De er to svært erfarne kjøkkenfolk og forhandlere som har oppnådd å bygge opp en god og lojal kundekrets i Tønsberg. Vi tror derfor at de kan skape tillit hos kundene i Drammen og styrke merkets posisjon i området.

[email protected]