Hjem Nyheter Kjøpesenter-tannlegen

Kjøpesenter-tannlegen

– Jeg har vurderte å etablere meg på Liertoppen i lang tid på grunn av beliggenhet, parkeringsmulighetene og nærheten til andre servicetilbud. Ringte faktisk senterledelsen allerede i 2001, men da var det null respons og lite aktuelt, sier Maj Karin Hansen.

Kunder fra Asker og Drammen
Dermed endte tannlegen opp med å drive et tannlegesenter på Lierskogen i stedet, men i fjor tok Hansen igjen opp tråden. 

– Da var jeg hjertelig velkommen. Nå er helsetilbud som dette nemlig svært ettertraktet for kjøpesentrene og stadig mer vanlig å kombinere med varehandel og andre servicetilbud, sier Maj Karin. Og tidlig på nyåret startet hun dermed opp Liertoppen Tannlegesenter i enden av bygg B.
Og liungen har allerede merket at etableringen på kjøpesenteret har gitt resultater. Tannlegen er spesielt overrasket over at det er så mange tilreisende pasienter fra byer som Drammen og ikke minst Asker der tannlege-tettheten er relativt stor fra før. – Det er nok beliggenheten utenfor sentrum, gratis parkering og ingen lange bilkøer som er hovedårsaken, mener hun.

– Veldig dyktig
Fast kunde; Rolf Mauritzson fra Lier, legger til at en annen viktig årsak er tannlegen i seg selv.

– Jeg har vært kunde hos Maj Karin i over ti år, og hun er en veldig dyktig tannlege som tar hånd om pasientene på et herlig vis. I dag hadde jeg kun et lite hull, og det er mye takket være henne, smiler hun.

– Det aller viktigste for oss her på tannlegesenteret er at pasientene føler seg informerte og ivaretatte når de sitter i stolen hos oss. Vi ønsker å gjøre tannlegebesøket til en positiv opplevelse med en skånsom og effektiv tannbehandling, sier Maj Karin.

Nyter godt av lang erfaring
Liungen er allmennpraktiserende tannlege med ekstra erfaring og fokus på nedslitte og syreskadde tenner samt på pasienter som ikke trives særlig godt med å gå til tannlegen. 
– Mange av dagens yngre tannleger har jo ikke selv opplevd boring, bytting av gamle fyllinger, rotfylling eller trekking av tenner, mens jeg jo har levd så lenge at jeg vet litt om hva det å være tannlegepasient kan dreie seg om. Og ofte så handler det om å bruke litt ekstra god tid på pasienter som gruer seg veldig til tannlegebesøket, sier kjøpesenter-tannlegen som også samarbeider med spesialister innen ulike områder.
[email protected]