Hjem Nyheter Klart for Bondens marked lørdag

Klart for Bondens marked lørdag

Årets første Bondens marked ble arrangert i slutten av april og var kanskje et av de første arrangementene som ble gjennomført i Drammen etter restriksjonene som ble innført på grunn av koronapandemien. 

– Vi setter opp teltene med minst to meters avstand. Vi har antibac tilgjengelig. Og besøkende må gjøre sitt ved å holde god avstand til hverandre. Samtidig har vi satt inn vakter som kommer til å være behjelpelig hvis det trengs, sa markedssjef i Bondens marked, Anne Karin Bøhn til Byavisa Drammen da.

Markedet ble en suksess da og nå er det altså klart for et nytt arrangement, lørdag 19. september.

Bondens marked har blitt arrangert siden 2007, og pleier som regel å ha mange besøkende innom i Drammen. Her kan du kjøpe mat direkte fra bonden, og alt er småskala og lokalt produsert av den du handler med.

Årets produsenter som deltar er blant annet Elin’s drøm, som baker økologisk og glutenfritt knekkebrød på maismel. I tillegg produseres det gløgg, sjokolade og eplesnack. Elin’s drøm startet produksjon på gården høsten 2015.

En annen som deltar er Eventyrsmak v/Bakke Gård som er et lite gårdsbakeri som ligger på Bakke gård, på grensen mellom Modum og Sigdal kommune. De tilbyr kortreist kvalitetsmat. Andre som deltar er bant annet Godt og Hjemmelaget, Risengs Birøkt, Sand Gård og Søndre Bjerkerud. 

[email protected]