Hjem Nyheter Klart for festhelg i Drammen

Klart for festhelg i Drammen

Med strenge smitteverntiltak på hele stevneplassen, går arrangøren i gang med oppgaven og har ønsket deltagere både fra Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland, Irland og Sverige i tillegg til våre norske ryttere velkommen til Drammen og Gjelsten Arena.

– Vi er dypt takknemlige for at det ble mulig for oss å arrangere dette stevnet, dette er et viktig stevne for rytterne på mange måter. Vi er svært glade også for det faktum at vi har totalt fem nasjoner til start i Kingsland Nations Cup på søndag, sier stevneleder Eirik Berentsen.

– Vi har rutine fra flere stevner tidligere i sommer når det gjelder smittevern, og selv om det er en stor og utfordrende oppgave å ta på seg å arrangere et internasjonalt stevne under de forhold som koronapandemien fører med seg, så er vi glade og stolte over at vi kan gi rytterne denne muligheten til å konkurrere her i Drammen, legger stevnelederen til.

Rytterne som skal representere Norge er Johan-Sebastian Gulliksen, Geir Gulliksen, Therese Søhol Henriksen, Victoria Gulliksen og Fredrik Berg Seim.

Fredag ettermiddag klokken 17.00 er det tid for Oxer CSIO3* Grand Prix, en 1,60 m klasse som gir poeng på verdensrankingen.

Lørdag er to store høydepunkt Teleplan CSIO3* 1,50 m Derby og Gjelsten Holding Championat CSIO3* 1,45 m.

Søndag klokken 11.00 begynner Kingsland CSIO3* Nations Cup 1,45 m.

Hele stevnet kan man se streamet live på ClipMyHorseTV.com.

[email protected]