I kveld braker det løs på Paradise Hotel med Ine Marlen Mausethagen som en av deltakerne. Foto: Roy Darvik/NENT Group

Klart for Paradise-kaos med drammensjenta Ine

Skrevet av RED
26.09.2020 12:00 - OPPDATERT 29.09.2020 17:54

Mandag 17. august var sesongpremieren på Paradise Hotel med drammensjenta Ine Marlen Mausethagen (24) som en av deltakerne. Første episode ble sluppet på Viaplay fra klokken 16.00 og på Viafree senere på kvelden.

Det er trettende gang det ønskes velkommen til Paradise Hotel, men for aller første gang er det klart for en høstsesong av programmet. Nok en gang er det Triana Iglesias som er programleder og nok en gang er det en rekke unge håpefulle deltakere som skal kjempe om hverandres gunst, om å styre spillet og selvsagt om å stå igjen som vinnere med kula i hendene. Hvem stikker av med en halv million kroner?

Iglesias lover dramatikk, kaos, lyster og en god dose humor. 

Denne sesongen av Paradise Hotel sendes på Viaplay og Viafree. Episodene publiseres mandager og onsdager. På Viaplay er episodene tilgjengelige klokken 16.00, mens på Viafree legges de ut klokken 22.00.

Triana gleder seg

- Dette blir en sesong med veldig mye følelser, men også med mer fokus på spill, noe som gjorde det faktisk ganske dramatisk til tider. Derfor gleder jeg meg litt ekstra til høstens Paradise Hotel, og tror at seerne har mye å se frem til. Det blir absolutt en sesong med masse energi, sier Iglesias.

Det blir også en ny runde med den offisielle Paradise Hotel-podden. Podcasten har premiere tirsdag 18. august, og vil publiseres på alle plattformer på tirsdager og torsdager. Jonas Bergløv er programleder, og prominente Paradise-personligheter vil være på plass som gjester.

[email protected]