Hjem Nyheter Lanserte diktsamling på Facebook

Lanserte diktsamling på Facebook

Dette blir den andre diktsamlingen forfatteren kommer ut med. Den første kom ut i 2017 og heter «Stillheten av Rødt». Den nye diktsamlingen har fått navnet «Trådene vi danser i».

– Boken er en samling tekster om tre kvinner og inneholder både små og store øyeblikk, styrke, såre undertoner og kommentarer til verden vi lever i, forteller Heidi.

Hun kom en vinter langt der nede fra
for å holde trådene vi alle danser i
eller kaste skår av virkelighet mot himmelen
Hvor kom du fra, spurte vi som sto og så på
speilet henne i glasskuler og gamle madammer
gjettet hun var utenomjordisk, ren eller kun en tilfeldighet det var det hele.

Slik starter boken og historien til en av de tre kvinnene vi skal møte her.

Tre kvinner med forskjellig utgangspunkt og forskjellig historie, men med det samme behovet for å bli sett, forstått og til slutt hørt i denne vår verden.

Gjennom originale og spennende språklige bilder, i tekster som kan leses både enkeltvis og i sammenheng, ønsker Heidi å inviterer leseren inn i det innerste rommet til disse kvinnene og forhåpentligvis både føle, reflektere og undre seg med dem.

– Inspirasjonen finner man overalt, sier Heidi og legger til at de tre karakterene i samlingen ikke bygger på virkelige personer.

Ideen kom allerede da hun holdt på med sin første diktsamling, som var et samling av dikt hun hadde skrevet opp gjennom årene.

Hun har skrevet like lenge som hun har kunnet lese og legger til at hun elsker språk, ord og tekst og alt det vakre man kan gjøre med det.

Hun bor i Drammen, og jobber som leder av Svelvik Frivilligsentral.

Boken er gitt ut av Liv forlag  med Jann Rygh Sivertsen som redaktør.

– Han har vært veldig stødig som redaktør, forteller hun og legger til at boken kan kjøpes på forlaget sitt nettsted, andre bokhandler på nett ellers bestilles i butikk.

[email protected]