Hjem Kultur I kveld er det «Latter Live» på Union Scene

I kveld er det «Latter Live» på Union Scene

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.

Sendingene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.

– Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live også på scenen i Drammen, opplyser Rune Viken i Stand Up Norge. 

Komikerne som legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV er:

ARE KALVØ bør være kjent for de fleste, som forfatter, satiriker og komiker. Mange oppdaget ham for første gang gjennom «Hallo i uken», et ukentlig satireprogram på NRK P2, hvor han var programleder i en mannsalder. Hans første soloforestilling, «Kalvø – ein time av livet ditt du aldri får tilbake» ble kåret til Årets Sceneforestilling i 2015 og hans neste forestilling, «Hyttebok frå helvete» ble en stor suksess og særdeles kritikerrost, både på scenen og i bokform. 

JONNA STØME debuterte som standupkomiker for tjue år siden og har siden elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i de mest hverdagslige ting. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for «Fargerikt faenskap» og har også vært å se i gullrekka på NRK med «Showbiz» og strålende bidrag i alle sesongene med «Latter Live».

SANDRA SPJELKAVIK ble i 2017 nominert til to Komipriser, Årets Nykommer og Beste Sceneforestilling, i duoen Tonje & Sandra, for showet «Helt i Tiden». Hun rakk tidligere i år akkurat å ha premiere på sitt første soloshow, «Sandra feier for egen dør» og motta fantastiske tilbakemeldinger og terninger før korona-situasjonen satte en effektiv stopper for videre spilling. I år vil hun også være å se i det tradisjonsrike «Julelatter» på Latter, Aker Brygge.

Med dagens smittevernregler selges det kun et begrenset antall billetter til forestillingen.

[email protected]