Komikerne Kalvø, Støme og Spjelkavik er klare for Union Scene lørdag 26. september.

I kveld er det «Latter Live» på Union Scene

Skrevet av RED
26.09.2020 10:00 - OPPDATERT 27.09.2020 16:01

I kveld, lørdag 26. september, er det duket for latterfull kveld på Union Scene. Da tar «Latter Live» med Are Kalvø, Jonna Støme og Sandra Spjelkavik turen til Drammen.

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.

Sendingene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.

- Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live også på scenen i Drammen, opplyser Rune Viken i Stand Up Norge. 

Komikerne som legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV er:

ARE KALVØ bør være kjent for de fleste, som forfatter, satiriker og komiker. Mange oppdaget ham for første gang gjennom «Hallo i uken», et ukentlig satireprogram på NRK P2, hvor han var programleder i en mannsalder. Hans første soloforestilling, «Kalvø – ein time av livet ditt du aldri får tilbake» ble kåret til Årets Sceneforestilling i 2015 og hans neste forestilling, «Hyttebok frå helvete» ble en stor suksess og særdeles kritikerrost, både på scenen og i bokform. 

JONNA STØME debuterte som standupkomiker for tjue år siden og har siden elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i de mest hverdagslige ting. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for «Fargerikt faenskap» og har også vært å se i gullrekka på NRK med «Showbiz» og strålende bidrag i alle sesongene med «Latter Live».

SANDRA SPJELKAVIK ble i 2017 nominert til to Komipriser, Årets Nykommer og Beste Sceneforestilling, i duoen Tonje & Sandra, for showet «Helt i Tiden». Hun rakk tidligere i år akkurat å ha premiere på sitt første soloshow, «Sandra feier for egen dør» og motta fantastiske tilbakemeldinger og terninger før korona-situasjonen satte en effektiv stopper for videre spilling. I år vil hun også være å se i det tradisjonsrike «Julelatter» på Latter, Aker Brygge.

Med dagens smittevernregler selges det kun et begrenset antall billetter til forestillingen.

[email protected] 

[annonse]