Hjem Kultur Leier inn større telt for konserten i kveld

Leier inn større telt for konserten i kveld

– Velkommen til konsert fredag 21. august, når Drammenselvas Venner inviterer til konsert med Norges beste Pink Floyd tributeband, A Saucerful Of Secrets, utenfor Elvekafeen ved Øvre Sund Bru i Drammen, sier Anne-Marit Eng fra Drammenselvas venner.

Dørene åpner kl 19.00, men bandet entrer ikke scenen før 20.30 – 21.00.

– Dette er den tredje utekonserten Drammenselvas Venner arrangerer i sommer, og viser at mye er mulig, hvis man tenker litt annerledes, sier Anne-Marit Eng.

Utsolgt, men fortsatt mulighet

– Vi la opprinnelig ut 100 billetter, men disse er allerede forhåndssolgt.  Vi har derfor nå bestemt at vi leier inn et enda større publikumstelt, slik at vi får plass til enda flere. Selv med koronatiltak og forsvarlig avstand gir dette oss god plass, og vi åpner derfor også for billettsalg i døra, sier hun. 

Spiller Pink Floyd

A Saucerful Of Secrets startet opp i 2006, og har høstet mange godord for sin fremføring av Pink Floyds musikk. 

De fremfører Pink Floyds musikk med stor respekt, samtidig som de også har utviklet et helt eget sound, og gir på den måten musikken litt av sitt eget særpreg.

Alle bandets musikere har også lang og bred erfaring med andre band og prosjekter, på små og store scener. Bandnavnet er hentet fra Pink Floyds andre album, A Saucerful Of Secrets, utgitt den gang Pink Floyd var på sitt mest progressive og lekende med effekter og lyder.

– Direkte oversatt betyr A Saucerful of Secrets en tallerken med overraskelser så da er det bare å aktivere gledesgenet og finpusse rockefoten, sier Eng.

Musikalsk og visuelt er bandets musikk en tolkning av Pink Floyds musikk på sitt aller beste, med hovedfokus på musikken fra årene 1967-1979.

[email protected]