Foto: Envato Elements

Lier kommune med ytterligere koronatiltak

Skrevet av RED
30.09.2020 10:23 - OPPDATERT 30.09.2020 10:28

Lier kommune anbefaler blant annet at serveringssteder registrerer gjestenes kontaktinformasjon. Les her flere av anbefalingene kommunen kommer med nå.

Fra før har Lier kommune innført bruk av munnbind i hjemmetjenesten der det ikke er mulig å holde avstand.

 

Nå innfører Lier kommune ytterligere tiltak:  

 

• Sterk anbefaling om bruk av munnbind for kollektivreisende  strekningen mellom Drammen-Oslo når det ikke er mulig å holde en meter avstand. Dette gjelder for alle personer over 12 år.  
• Sterk anbefaling om bruk av hjemmekontor for alle som har mulighet til dette. 
• Sterk anbefaling om å unngå innendørsarrangementer med mer enn 50 deltakere der det ikke er seteplasseringDet betyr at på religiøse-, kultur- og idrettsarrangementer vil man kunne være flere enn 50 personer dersom det er seteplassering.  
• Sterk anbefaling om å begrense antallet som samles i privat sammenheng til maksimalt 10 personer.
- Vi håper liungene følger anbefalingene våre slik at vi sammen kan bidra til å redusere smittetrykket i samfunnet. Husk å fortsatt holde avstand, ha god håndhygiene og vær hjemme hvis du er syk, sier ordfører Gunn Cecilie Ringdal.

 

Anbefalingene gjelder fra 30. september og 14 dager fremover.

 

Lier er del av et felles bo- og arbeidsmarked i hovedstadsområdet og vil bidra til å begrense smittespredningen. Lier kommune er i tett dialog med nabokommunene for å koordinere og samordne tiltak for å redusere smittespredningen i Oslo-regionen. 

 

[email protected]

Les mer om:

korona