Hjem Nyheter Lokalt næringsliv støtter opp om folkefesten på Konnerud

Lokalt næringsliv støtter opp om folkefesten på Konnerud

Roar Kaupang Sparebank1 BV
Lederen av Sparebank1 BV, Roar Kaupang (midten) er blant de som ønsket å bidra økonomisk til arrangementet.

Totalt er det nærmere 30 lokale bedrifter som bidrar som sponsorer, i tillegg til de nasjonale sponsorene til Skiforbundet. For det krever mye ressurser når hele norgeseliten på ski stiller til start på Konnerud. 

Stor positivitet

Både økonomisk støtte til gjennomføringen og tjenesteavtaler har vært viktig å få på plass for å få til et knirkefritt arrangement. Det er derfor lenge siden Konnerud IL henvendte seg til næringslivet for å forhøre seg om de ville støtte opp om arrangementet. Veldig mange var positive til å bidra. En av de som sa ja med en gang, var spons- og eventsjef Roar Kaupang i SpareBank 1 BV. 

Som lokalbank er det viktig for oss å støtte opp når Ski-NM arrangeres i vår region. I tillegg har vi god erfaring med å samarbeide med Arne Madsen gjennom vårt sponsorat for Skisprinten, så vi var aldri i tvil om at vi skulle gå inn som hovedsponsor for ski-NM, sier Roar Kaupang.

Busser og tidtakning 

En rekke ulike firmaer bidrar for å få gjennomført arrangementet. Blant annet leverer Treningspartner tidtakerutstyr til konkurransene og Brakar setter opp ekstra bussruter for å sikre at folk kommer seg trygt til stadion.

Det er viktig at alle som ønsker å se rennene og delta på folkefesten kommer seg enkelt til stadion med kollektivtrafikk. Derfor stiller Brakar med ekstra busser for å få fraktet alle som vil opp fra byen og til skistadion på Konnerud.

Gleder seg

I tillegg til sponsorstøtten er et NM-arrangementet helt avhengig av de mange hundre frivillige som bidrar med stor dugnadsinnsats. 

Vi opplever en skikkelig heiakultur rundt arrangementet. Akkurat som med sponsorene våre, hadde vi ikke klart dette uten alle som stiller opp frivillig sent og tidlig. Nå har vi jobbet med forberedelsene til arrangementet veldig lenge, så nå gleder vi oss stort til endelig å komme i gang med NM-gjennomføringen, sier Madsen.

NM på Ski arrangeres på Konnerud fra 30. januar til 2. februar.