Hjem Kultur Lover julekonsert for hele familien

Lover julekonsert for hele familien

Med stemmeprakten til Eli Yksøy, Caroline Skulterud og Wilfred Liljeroos, akkompagnert av Olav Soltun på piano og Kyrre Bill Iversen på trekkspill, er det all grunn for store som små å legge turen til Fruene Haugestad 15. desember.

I tillegg for ensemblet hjelp også fra barn fra kulturskolen i Drammen.

En barnslig julete jul
En hyggelig julekonsert for hele familien, er også navnet på forestillingen der Liljeroos har bladd i arkivet for å finne de beste og mest nostalgiske barnejulesangene og satt det sammen med de vakreste av det vakre fra andre siden av kjølen.

Med andre ord; «Rock Around A Christmas Tree» skal få skinne sammen med Nissene på låven.

–Sammen med julegrøt med tilbehør håper vi å skape skikkelig god gammel julestemning. Med plass til 200 i dette fantastiske lokalet, blir det også akkurat så intimt og vakkert som vi ønsker oss, sier Liljeroos til Byavisa.

Han har vært i øvingslokalet sammen med sine underholdningskollegaer og øvd ferdig de siste strofene til konserten. Det er mange tekster, men de fleste kan man jo fra før. Så det blir mest terping på å fa stemmene til å virke sammen, sier Liljeroos.

TERJE PRESTÅRHUS

Et herlig ensemble
Foruten sin egen stemme, får den gamle barbereren og gravferdskonsulenten fra Skoger, Wilfred Liljeroos, solid hjelp fra erfarne sangere.

Eli Yksnøy er utdannet musikkpedagog fra Grieg-akademiet og tilknyttet Drammen kulturskole, der hun får med seg sin elev, scenevante Caroline Skulterud (14) fra Lier, som tross sin unge alder allerede har dubbet en rekke tegnefilmer blant annet for Walt Disney.

PS: Forestillingen starter klokken 18.00.  

[email protected]