Hjem Kultur Lucky Losers spiller på Papirhuset lørdag

Lucky Losers spiller på Papirhuset lørdag

Det trakteres låter over et vidt spekter av artister som; Albert Collins, John Mayer, Johnny Winter, Fabulous T-Birds, J.J.Cale, Steve Ray Vaughan, Ry Cooder, BB.King, Blues Brothers, John Mayall, Ruth Brown etc.

Lucky Losers har etter mange års musikalsk samarbeid blitt særdeles samspilte, og det svinger! Stor spilleglede og sikker sceneopptreden, hvor kontakt med publikum er en veldig viktig faktor, er nesten en garantist for en hyggelig aften i live musikkens tegn.

De har jevnlig spilt på mange av distriktets spillesteder og utenbys. De hadde blant annet et godt rykte som husband på Buddy Scene under Elvefestivalen i Drammen. De liker å starter i tide, men gjør ikke noe av å spille litt ekstra hvis publikum ønsker det.

Besetningen i bandet har mer eller mindre holdt sammen siden 1993 i litt forskjellige sammensetninger, men består i dag av:
Bjørn Kåre Ifarness, bassist. Bjørn Kåre har vært innom flere band.
Snorre Simensen på trommer. Snorre er godt kjent som trommeslager i AC/DC coverbandet Dirty Deeds.
Erik Høydal på orgel og munnspill,
Terje Bakke på vokal og rytmegitar. Han er også orkesterleder. 
Bluesrockbandet har også to meget habile sologitarister og vokalister i Erik Østerud  og Pål Sigurd Hansen. Pål Sigurd som flyttet til København i 1995, tar gjerne turen over for å delta på konserter når det er mulig.